De Vree Kleur in Wonen

De Vree Kleur in Wonen

Beste mensen,

Het is weer mogelijk om onze winkel zonder afspraak bezoeken. Toch hebben wij gemerkt dat het op afspraak werken zowel voor onze klanten als voor ons wel heel fijn werkt! De tijd en aandacht die nodig is, kan dan ook gegeven worden!! Daarom hebben wij besloten om deze mogelijkheid te behouden.

Kleur- en interieuradvies geven wij natuurlijk ook aan huis. Zo kunnen we ter plekke meekijken en meedenken om mooie oplossingen te creeëren.

Een afspraak maken kan middels ons mailadres, info@kleurinwonen.nl, of per telefoon tijdens onze openingstijden. Verf- en verfbenodigdheden en behang zijn ook per telefoon of per mail te bestellen en op afspraak af te halen.

Let even op onze gewijzigde openingstijden!

Tot ziens,

Jan en Simone de VreeSimone en Jan de Vree

Welkom!

Heb je een nieuwe woning, een verbouwing gedaan of gewoon zin in een nieuw interieur?! Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor inspiratie, een uitstekend advies en een uitgebreid assortiment. Onze collecties in wand, raam en vloerbekleding zijn zorgvuldig door ons samengesteld. Hierdoor is er een mooie balans tussen kwaliteit, prijs en uitstraling.

Tevens hebben wij een uitgebreid assortiment professionele verf en geven wij jou het beste verf- en kleuradvies voor binnen en buiten.

In onze gezellige en sfeervolle winkel kun je alle produkten zien, ruiken en voelen want wij zijn er van overtuigd dat je dan de beste keuzes kunt maken! Daarnaast kunnen wij je dan voorzien van het beste advies, waarbij eerlijkheid voorop staat.
Bezoek onze winkel of maak een afspraak voor advies bij jou thuis.

Graag tot ziens!
Simone en Jan de Vree