De Vree Kleur in Wonen

De Vree Kleur in Wonen

Beste mensen,

Door de maatregelen in verband met het Covid-19 virus is onze winkel tot 2 maart gesloten voor normaal bezoek. We vinden het jammer dat deze maatregelen genomen moeten worden, maar wij vinden het ook onze verantwoordelijkheid om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Er is wel mogelijkheid om via ons mailadres, info@kleurinwonen.nl, verf- en verfbenodigdheden en behang te bestellen. Het is ook mogelijk om stalen of behangboeken te lenen. Dit kan dan worden opgehaald op afspraak. Ook voor kleur en interieuradvies staan wij voor je klaar, wij mogen wel naar je toe komen, voor meer informatie hierover kan je ons bellen of mailen. Voor overige vragen of opmerkingen zijn wij bereikbaar via ons mailadres. Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag van 9.30 tot 14.30 uur in onze winkel aanwezig voor bestellingen op afspraak.

Ook in deze tijd staan wij natuurlijk voor je klaar!

Wij wensen iedereen een goede gezondheid en laten we er samen voor zorgen dat we deze vervelende tijd zo snel mogelijk achter ons kunnen laten!

Simone en Jan de Vree

Welkom!

Heb je een nieuwe woning, een verbouwing gedaan of gewoon zin in een nieuw interieur?! Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor inspiratie, een uitstekend advies en een uitgebreid assortiment. Onze collecties in wand, raam en vloerbekleding zijn zorgvuldig door ons samengesteld. Hierdoor is er een mooie balans tussen kwaliteit, prijs en uitstraling.

Tevens hebben wij een uitgebreid assortiment professionele verf en geven wij jou het beste verf- en kleuradvies voor binnen en buiten.

In onze gezellige en sfeervolle winkel kun je alle produkten zien, ruiken en voelen want wij zijn er van overtuigd dat je dan de beste keuzes kunt maken! Daarnaast kunnen wij je dan voorzien van het beste advies, waarbij eerlijkheid voorop staat.
Bezoek onze winkel of maak een afspraak voor advies bij jou thuis.

Graag tot ziens!
Simone en Jan de Vree