De Vree Kleur in Wonen

De Vree Kleur in Wonen

Beste mensen,

Door de maatregelen in verband met het Covid-19 virus is onze winkel vanaf 2 maart te bezoeken op afspraak. Je kan met ons een afspraak maken middels ons mailadres, info@kleurinwonen.nl, of per telefoon tijdens onze aangepaste openingstijden. Verf- en verfbenodigdheden en behang zijn ook per telefoon of per mail te bestellen en op afspraak af te halen. Het is ook mogelijk om behangboeken of kleurstalen te lenen.
Voor kleur- en interieuradvies staan wij natuurlijk ook in deze tijd voor je klaar! Wij mogen natuurlijk ook naar je toe komen, voor meer informatie hierover kan je ons bellen of mailen.

Zijn er nog vragen of opmerkingen dan zijn wij bereikbaar via ons mailadres.
Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag van 9.30 tot 14.30 uur in onze winkel aanwezig.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid en laten we er samen voor zorgen dat we deze vervelende tijd zo snel mogelijk achter ons kunnen laten!

Simone en Jan de Vree

Welkom!

Heb je een nieuwe woning, een verbouwing gedaan of gewoon zin in een nieuw interieur?! Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor inspiratie, een uitstekend advies en een uitgebreid assortiment. Onze collecties in wand, raam en vloerbekleding zijn zorgvuldig door ons samengesteld. Hierdoor is er een mooie balans tussen kwaliteit, prijs en uitstraling.

Tevens hebben wij een uitgebreid assortiment professionele verf en geven wij jou het beste verf- en kleuradvies voor binnen en buiten.

In onze gezellige en sfeervolle winkel kun je alle produkten zien, ruiken en voelen want wij zijn er van overtuigd dat je dan de beste keuzes kunt maken! Daarnaast kunnen wij je dan voorzien van het beste advies, waarbij eerlijkheid voorop staat.
Bezoek onze winkel of maak een afspraak voor advies bij jou thuis.

Graag tot ziens!
Simone en Jan de Vree